Speak about anything related to Asphalt 8!
User avatar

Punisher2016

Veteran

Windows PC
Posts

692

Re: Issues - High, Medium, Low

Tue Oct 15, 2019 9:03 am
The servers have never been as bad as now. NOTHING works anymore, no ads will play, races won't start (endlessly spinning circle for MINUTES), If I do manage to play an ad there are no rewards, just a black screen, nothing happens, and all I can do is close the game. And as for finished R & D races, results are NOT synchronized. It says "synchronizing data" forever and nothing happens. Of course all the results are lost. Again, no other way than to restart the game. :x
User avatar

audiorapture

MVP

Apple (iOS)
Posts

4811

Location

IOS

Re: Issues - High, Medium, Low

Wed Oct 16, 2019 1:25 pm
For later reference, progress restore problem:
viewtopic.php?f=1505&t=689129&p=3826321#p3826321
IOS friending requires Facebook, send me a private message to link up
The FLU ate my stats.
Support Info: IOS, Player ID 6hde | Signature Update: May 29, 2019
User avatar

paultaylor57

Senior Member

Windows PC
Posts

494

Re: Issues - High, Medium, Low

Wed Oct 16, 2019 4:42 pm
This is an issue in MP that needs fixing. When I get into an online race there's no count down or anything it just throws me in and everyone else has already started by the time I load into a race... Here is the link to the video: https://youtu.be/N8ER_KBviD4
"Take a long good look...err eyes up here mister"
YouTube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCHINy0pbfjLt0BCy1hYNsQg
DogTag: 1d5196
MC5 IGN: Đ€ΜØŇ ŞŁΔ¥€Ř                              


 
no avatar

quailstorm

Veteran

Windows PC
Posts

1119

Re: Issues - High, Medium, Low

Wed Oct 16, 2019 5:17 pm
It is because your loading time is unreasonably slow.
What kind of drive do you use for your OS? 7200RPM 3.5" HDD and SSD are fine.
User avatar

NoobDriver

Veteran

Apple (iOS)
Posts

6553

Re: Issues - High, Medium, Low

Wed Oct 16, 2019 5:39 pm
@paul : what @quail said...i experienced it too when using old ipad.... Up to 25 secs behind...
User avatar

paultaylor57

Senior Member

Windows PC
Posts

494

Re: Issues - High, Medium, Low

Wed Oct 16, 2019 7:00 pm
quailstorm wrote:
It is because your loading time is unreasonably slow.
What kind of drive do you use for your OS? 7200RPM 3.5" HDD and SSD are fine.


 

I use a San Disk Cruzer Blade with 128GB and I think its USB 2.0! I forgot to mention I was using my USB to play the game before the update and I had no issues with loading. This has only happened after the update.
"Take a long good look...err eyes up here mister"
YouTube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCHINy0pbfjLt0BCy1hYNsQg
DogTag: 1d5196
MC5 IGN: Đ€ΜØŇ ŞŁΔ¥€Ř                              


 
no avatar

quailstorm

Veteran

Windows PC
Posts

1119

Re: Issues - High, Medium, Low

Wed Oct 16, 2019 8:27 pm
Uhhh, that sounds kinda slow to me. I used to play Asphalt Xtreme from RemixOS on an ADATA UV128, it was not fast.
Well, I cannot tell you why exactly your loading time is long, but late MP start is because of loading time.
User avatar

podula

Senior Member

Windows PC
Posts

399

Re: Issues - High, Medium, Low

Wed Oct 16, 2019 10:26 pm
I get the late start usually 1st race then for some reason it's back to normal, however, last 2 weeks have been dismal with many connection twirling circles issues. Have heard nothing from the tech team and have sent info twice (ID platform) They're taking their time in finding a goddamn remedy! 5 years of gameplay and I've never had issues until 2 weeks ago...grrrr1

I'm sick of seeing this...
Attachments
Capture.PNG1.PNG
Capture.PNG1.PNG (243.39 KiB) Viewed 658 times
Capture.PNG
Capture.PNG (669.62 KiB) Viewed 663 times
no avatar

quailstorm

Veteran

Windows PC
Posts

1119

Re: Issues - High, Medium, Low

Thu Oct 17, 2019 12:17 am
create a new local Windows user and log in there
no avatar

nks71

Veteran

Windows Phone
Posts

1793

Location

Greece

Re: Issues - High, Medium, Low

Thu Oct 17, 2019 11:14 am
@podula
Did you try to uninstall - reinstall the game?